Писмо от Боряна Огнева

Здравейте, госпожо Ганчева!
Редовно следя Вашите публикации и Вашите изяви по телевизията. Вашите размисли по различни теми, мога да кажа, че са и мои размисли. Навсякъде у нас се толерира простащината в най-върховната й форма и проявление. Образователната ни система и тя – нашата държавна няма нужда от знаещи хора, а само от работници. Това, което виждат децата ни от екрана, е меко казано безобразно!
Навсякъде чалга и порнография! Чалга и порнография са и отношенията между хората. Шоу има по цял свят, но при нас бълва от гости в предаванията, които са предимно скандални и пробили или с домашното си порно, или с това, да са любовници на някой съмнително забогатял тип.
Загубена е мярката!
Да не говорим за турските сериали, които толкова често излъчват нашите телевизии. Цялото семейство бяхме потресени как на Националния празник на страната ни вечерта имаше само турски филми по почти всички канали.
На 46 години съм. Не тъгувам по миналото и не искам то да се връща с негативите си.
Има вечни неща като духовността на нацията и нейните ценности, които могат да ни съхранят като хора, но явно някои кръгове имат интерес те да бъдат заличени.
Подкрепям Ви безрезервно!
Вие сте изключително образован и фин човек – аз само мога да Ви се възхищавам!
С поздрав от Варна Ваша

Боряна Огнева
Петък, 20 август 2010 г.